4.5.09

YOUR BIRTHDAY GIFT TO ME.


These I'd like for my birthday, in size 9.5. Send the gift to Väpnarstigen 12, 18165 Lidingö Sweden, Söderlund. Loads of thanx!
*KIZZËZ!*.


Dessa runttassardon vill jag ha i födelsedagspresent, i storlek 9.5 (40). Skicka presenten till Väpnarstigen 12, 18165 Lidingö, Söderlund. Tack så mycket!
*KÖZZAH!*.

6 kommentarer:

hanna sa...

Så att jag överväger det, bara på grund av SÖTAZZZT-i-världen-ordet RUNTTASSARDON.

guchi guchi!

a sa...

Bara 40 i skostorlek? Helvete! Jag spöar dig med en hel storlek. Trodde vi kunde leka skobytarleken and whatnot. But obviously not. Hoe! (kärlek)

idun sa...

nu kommer du säkert få tio par eller nåt!

Mysmasken sa...

Fattar inte hur man kan gå i sådana skor...

Skinhead Barbiedoll sa...

hanna:
Haha it just came to me.. bah "vadå skriva skor närm an kan skriva runttassardon"? :D iofs lär man ju mer klampa i dom där..

Galatea:
Det är fett olika det där! Brukar ha 39 på skor jag inte ska ha massa strumpor till (helst storlek 42 eller nåt i vinterskor så jag riktigt kan kräma på med ylle) men läste att skorna på den där hemsidan var ltie mindre i storleken så jag vill ha föööööörti. MEN jag äger nåt par sommarskor i storlek 41 så denna skobytarlek är absolut inte helt ofrånkomlig mitt bäste luder =D

idun:
Haha I WISH Oh I do :D I & för sig räcker det med 1 par.. but that I wish too.

Mysmasken:
När det är grov klack eller som här bah maffig sula så blir höjden inget problem :) Inte för mig iaf. Har än aldrig testat gå i stilettklackar dock. Det verkar knepigt. Men jag gillar inte ens stilett så jag lär överleva utan jao.

helene sa...

jag tror jag ska fixa dig en födelsedagspresent! vad önskar du dig förutom de skorna? jag har ytterst lite pengar men jag är kreativ!! puss på dig!