6.5.09

NÖDIGOLYX.

& the cost of marijuana as medicine for me is: 1 crown/day.
& the effect is: invaluable.
& that's it.


& kostnaden av marijuana som medicin för mig är: 1 krona/dag.
& effekten är: ovärderlig.
& det var det.

5 kommentarer:

AMAIA LAYLA sa...

Du skojar? Har du fått medicinmaja?

Alltså om du visste hur länge sen det var jag kände doften av ganja skulle du tuppa av. Jag också.

Läser Flashback bara för att sukta migsjälv till döds.

Skinhead Barbiedoll sa...

AMAIA LAYLA:
Haha nejrå vi bor ju i Svärje :) men jag vill ha den medicinen som funkar för mig. ganja. inte den medicinen som inte gör det. xanor. fluoxetin. seroquel. allt. så bah för att jag bor här ska fan inte sverige hindra mnig från att inte ta livet av mig. då blir jag ARRRRRRG

Molly sa...

har du blivit bättre av det, really? eller hjälper det för stunden? alltså i'm not judging, frågar av nyfikenhet.

jag hade två borderlajn-friends, oberoende av varandra, som tyckte maja var toppen och bättre än någon medicin de tagit - dock fick båda psykoser av det efter ett tag. behöver inte vara relaterat till deras border-diagnos såklart, alls.

förövrigt fattar jag inte varför man inte använder det som medicin, till typ patienter som har stora problem med fysiska smärtor. liksom hur bra är det att knapra morfin varje dag år efter år.

chabo sa...

Bota depression med medicin eller ganja är inte svaret. Man blir inte bara "frisk" en dag. bryt mönstret genoma tt ändra din livsstil, de du umgås med verkar ju inte hjälpa dig

Skinhead Barbiedoll sa...

Molly:
Jag röker aldrig när jag mår dåligt så jag vet inte ens om det hjälper med stunden. Jag vill inte röka när jag mår dåligt för att jag inte tror det är så jefla bra att vara hög när labiliteten är hög.

Min psykos är iaf inte alls majjarelaterad, det kan både jag, psykolog & läkare skriva under på men det jag tänker är mest: alla reagerar ju olika.

Men men kortfattade svaret: det hjälper i månader. Därav låg kostnad.

chabo:
Jag tänkte skriva ett personangrepp här eftersom jag är så fasligt less på folk som inte fattar, kan läsa eller folk som bara tror en massa jävla saker om mig. SOM INTE STÄMMER. Men eftersom jag är en vänlig själ skriver jag inget personangrepp, istället skriver jag ingenting alls. Jag får sansa mig i min bädd.

Men vafan jaja.
JAG LIDER INTE AV EN DEPRESSION.
JAG BOTAR INGENTING MED GANJA.

Jag mildrar min ångest. Funkar det? SKITBRA. Jag har börjat må bättre sedan första gången jag rökte på för att: när ångesten inte hänger över mig som ett stort svart moln kan jag arbeta med det som BOTAR mig. jag kan inte bota mig när jag ligger i deppbrunnen. Ganjan kan plocka mig till mark.