28.5.09

varför har ingen sagt till mig att Australien var SÅ bra??

Inom 3 år bor jag i Australien.
För det bestämde jag nyss.

om ni undrar varför jag går på fest fast jag inte dricker alkohol:

JAG KOKAR NUDLAR ISTÄLLET!!!!!!

6 kommentarer:

FLI sa...

själv vill jag till skottland eller england. för där är det inte så varmt

Jab sa...

Två Dåliga saker med australien, livsfarliga spindlar som vill döda mig överallt. Omöjligt för kvinnor att låta attraktiva med australiensk dialekt.

Skinhead Barbiedoll sa...

FLI:
Huuuuhhhh..! Is all I say.

Jab:
Det är en negativ sak jag också kommit på.. eller inte spindlar eller dialekt, men djur & människorhanar. Negativt är att stora ormar kan käka upp eventuella katter. Negativt är att männen kanske är värsta solbrända hela tiden??!?!?!?!??! :'( får försöka vänja mig, eller nåt.

Gontanius sa...

Gott val! Mitt mål ligger på smma nivå även fast det råkar handla om längre tids period. Måste hunnit uträtta lite saker här i landet först. Däremot bör du kanske känna till att dom har rätt svåra lagar för att få emigrera dit. Skit i spindlar och annat knytt. Alla ska vi dö någon gång och råkare det vara för att man stampat på en spindel så kanske det var ödets sätt att säga times up.

Skinhead Barbiedoll sa...

Gontanius:
Jag har också saker att uträtta & jag tänkte att det bör jag ha uträttat på en tvåårstid men jag är inte mkt för stress så jag spikade tre år istället. Ja spindlar är jag inte rädd för & jag är ju inte heller särskilt rädd för att dö.. ;D Det är som sagt brunbrända pojkar jag är rädd för. Jo det är väl rätt så knepiga regler men lyckas man få sig ett jobb där så brukar det väl gå lite lättare?

Gontanius sa...

Okej, nja jag vill studera här i Sverige och det kommer dröja minst 4 år tills dess att jag är klar. dvs om jag tar mig in i vår så är jag färdig efter 4år. Haha ja du, brunbrända gossar kan bli väldigt svårt att akta sig för. Australien är ju Hudcancerns förlovade land.
Helt ärligt så vet jag inte, Australien har ändrat sitt system flera gånger och det har bara blivit hårdare och hårdare. Ett tag så räckte det med att hitta ett jobb. Sedan började dom räkna poäng på en om hur samhällsnyttig man var. DVs läkare och så hade förtur. Sista jag hörde var att dom infört total stopp. Men vi får hoppas på att den lagen ändras. Om inte annat får du leta upp en aussie och gifta dig med honom