5.5.09

CRAB SONG HALLUCINATION.

My hypnapomps yestermorning wasn't only sexual. Sadly. It began with Tåmmpi's cellphone signal Crab Song coming from my head. What a lovely thing to wake up too..


Igår morse var tråkigt nog inte mina hypnapompa enbart av sexuell karaktär. Hela kalaset började med att Tåmmpis ringsignal Crab Song spelades i mitt huvud. Vilken underbar sak att vakna upp till.. Man bah *ELZKA MORGONMISÄR!*.

6 kommentarer:

AMAIA LAYLA sa...

Förstapriset är en resa nånstans där de gör glass, så man får leva flavourguru-livet och käka tills man stupar. Men hade mina wonderful flavahs kommit ut i butik hade jag lätt vart nöjdast ändå <3

Och angående födelsedojerna, jag lovar att jag kirrar de till dig om jag blir rik på mitt nya projekt, lovar! lovar! lovar!

Skinhead Barbiedoll sa...

AMAIA LAYLA:
Lamt pris tycker jag dock men är lyckan mäktig över egendesignade glassar du kan masa dig hem med om kvällarna så förstår jag =)

Älskar att du har massa projekt hela tiden, för sån e ju jag med, bah att jag inte varit tillräckligt kry i huvet för att kicka igång dom än.. men en vacker dag då jeeeeeflar!

Daphne sa...

if you want to be distracted for a while, here's a pretty funny link: http://www.textsfromlastnight.com/
happy tuesday!

Skinhead Barbiedoll sa...

Tjilli:
I got confused. Is it different party twitterish at one & the same place?

Daphne sa...

it's people who send in weird texts/text-conversations from/with drunk people..

Skinhead Barbiedoll sa...

Tjilli:
Kinda my guess then :D gotta check out closer.