27.4.09

THE SPELL IS BROKEN & YOUR GRIP IS GONE.


My patience with him is running through my hands. I don't know how to keep it. It flows so fast. It's like a dam has burst.


Mitt tålamod för honom rinner ur mina händer. Jag vet inte hur jag ska behålla det. Det strömmar så snabbt. Som om en damm har brustit.

11 kommentarer:

MonKy sa...

Damn the dam!

Försöker hitta ngt vist att skriva, men jag plaskar nog omkring på samma nivå som du. Dock av andra anledningar, men orken och tålamodet strömmar likaså ner i avloppet och blandas med hela samhällets avföring och nerspolade samvete.

Bleh, jag vet att det knappast hjälper att höra, men i allt skit som flyter runt så är du, för mig iaf, en frisk bris av inspiration och kreativitet.

Hade jag inte börjat läsa din blog hade jag inte kommit igång att uppdatera min egen, vilken ändå har hjälpt mig en massa, speciellt senaste tiden.

Så tack för att du är du, och tack för inspirationen.

(ordverifiering mattup)

Sheena / Rockho sa...

Tålamod är något man tyvärr inte kan köpa på burk, hade annars köpt en burk till dig.
Förstår din sits på något sätt, i och med att du förklarat hur det ligger till.
Hoppas allt löser sig iaf.
Hugs n Kizzes

Anonym sa...

HEJ! SVARA PÅ MEJLEN. DU SVARAR SÅ SÄLLAN! *snyft*

FLI sa...

Dy har kanske lagt all tålamod somman kan göra på en person redan. Sen finsn det ingen tålamod kvar. Förändringar krävs

anna sa...

du är så jä ä ä ä ä vla vacker.

Skinhead Barbiedoll sa...

MonKy:
Blir glad av att höra att du kickat igång ditt bloggeriskrivande, det kan ju verkligen vara asnajz att skriva av sig, fortsätta skriva =)

Sheena / Rockho:
Massvis med kramar!

...:
Mmm men jag pallar aldrig mail när jag mår såhär serrö.

FLI:
Jag vet väl det, egentligen, önskar bara det inte var så, önskar tålamodet var mycket mer. :/

anna:
Snelphlikka!

Bastardo sa...

Tålamod..ja, Önskar det fanns i storpack på konsum.

Jab sa...

Hur gärna man än vill så är man ju inte alltid helt kompitabla, tyvärr. Mycket går ju att arbeta på men inte alltid värt tiden och energin. Lycka önskas ändå i alla nuvarande åtaganden och framtida äventyr.

Skinhead Barbiedoll sa...

Bastardo:
Eller Sabis, för det är så nära. Men dyrt :(

Jab:
Fast det handlar inte om sån kompabilitet riktigt, anser jag.. det är lögner som är the biggest deal & inte många är ju kompatibla med det.

Jab sa...

Kanske uppstår lögnerna p.g.a okompabilitet. Jag har haft en nära relation med någon som hade väldigt svårt att hålla sig till sanningen, allt från det mest meningslösa till väldigt stora saker. Det var väldigt svårt, men efter cirka ett års 'arbete' så är vi närmare varandra än någonsin. Även om det fortfarande är långt ifrån friktionsfritt.

Skinhead Barbiedoll sa...

Jab:
Jo kanske, fast troligtvis inte eftersom jag i 90% av fallen inte har något problem med sanningen så det finns inget behov för honom att ljuga för att göra någonting lättare, för det blir inte det.