1.4.09

SILLY GIRLS.


When girls puts nomakeup-pictures in theire blogs & goes "Got no make-up on this pic" I'm like Why is it so bloody important to tell? It's fuckin' silly.


När brüdar klämmer ur sig bilder att sätta i deras blåggialjners & bah "Inget smink här på bilden" så undrar jag Varför är det så jävla viktigt att berätta? Det är skitlöjligt.

18 kommentarer:

E sa...

Azzå, åm man ä typ fjotån äre typ skiiitvicktit jöööö!!!

Skinhead Barbiedoll sa...

E:
Fast dom är ju skitgamla :'( Också.

Alexandra sa...

Det är för att de ska visa att de minsann är snygga utan 10 ton smink också.. Antar att de behöver höra att de ser bra ut och duger :)

Candy sa...

Antingen är de skitdryga och tycker att de är gud utan smink och bah måste visa det för omvärlden, eller också är de otroligt osäkra och måste ha bekräftelse på att de faktiskt ser bra ut även utan smink... jag vet inte, jag tänker mig att det är dessa anledningar, men jag håller med om att det är löjligt. Jag fattar inte grejen.

E sa...

Man kan vara fjortis fast man är 28. Kolla in denna tjusiga "jag är inte svartsjuk på min killes ex-blogg"... www.lindiz.blogg.se - så sjukt.

E sa...

www.lindizlife.blogg.se

jennifer, sa...

det handlar bara om att få någon jävla egokick, ett sökande av bekräftelse. eller så är det något extremt ovanligt för personen i fråga & denna ville bara uppmärksamma denna ovanliga företeelse.
jag gissar på första.

Skinhead Barbiedoll sa...

Alexandra:
Men om dom slänger in en bild utan smink & dom nu i mångas ögon ser bra ut då då borde dom väl få dessa kommentarer ändå? Bah "Fin du är!!" utan att dom först måste skvallra om att dom minsann är omejkade.

Candy:
& vad som är ännu löjligare är när man ser att dom har smink men så skriver dom att dom är osminkade för att dom inte har ögonskugga typ :D

E:
Du skrev 14 så jag tänkte åldersmässigt men gamla fjortisar finns det ju gott om! Den där brüden du länkade.. vadå BESATT! :O

jennifer:
Det gissar även jag på, men tänker fortf det jag skrev till Alexandra: även om dom inte skriver så lär dom få komplimanger. Eller. Kanske inte. Tror bah det iaf.

Bastardo sa...

Word!

JHNA SUGARFUCK sa...

Svaaeerre: Jag klarade mig ifrån tvångsvård, trots kastade glas i golvet där inne. Men det gick bra. Nu har jag äntligen rätt mediciner :)

Wib sa...

Jag får också känslan av att dessa tjejer har suttit framför datorn, eventuellt fotoshop'at lite och så hittat en bild som dom är ohyggligt nöjda med, trots sminklöshet (eller påstådd sminklöshet?!). Och såklart är dom då tvungna att skriva att dom inte har smink, för att på alla möjliga vis söka bekräftelse i att dom ser himla bra ut ändå. Och som skrivet innan, grundar sig nog detta behov av bekräftelse i en dålig självkänsla, annars hade man inte försökt "ursäkta" sitt utseende. Och det är ganska givet, att om man (med man menar jag då dessa sminklösa damer) lägger ut en bild på sig själv, så tycker man inte att man är ugly på bilden, såvida den inte ska uppfylla något slags kul syfte. Men man måste ändå vara snabb att påpeka att man minsann är i sitt fulaste skick, fastän man ändå tycker att man är rätt söt.

Frasen "inget smink på denna bilden" är helt enkelt synonym med "tycker ni att jag är söt?".

Oj, det där bara bubblade ur mig.

Skinhead Barbiedoll sa...

Bastardo:
Detvettu!

JHNA SUGARFUCK:
Fan vad underbart! :)

Wib:
Det är så jag också tänker mig det. & det är så GALET JÄVLA LÖJLIGT :| Överhuvudtaget bilder följda av massa ursäktande text.. "Jag har inte borstat håret här jag har inte sminkat mig jag har på mig mormors tröja jag har hemorrojder" "MEN GU DU ÄR SÅ SÖT ÄNDÅ SÖTARE UTAN SMINK TILL & MED!!!" .. blir så trött. Lite ärlighet tack, isf, gällande komplimangsjakten.

Wib sa...

Ja, skitlöjligt! Skulle kunna skriva en doktorsavhandling om brudars gömda budskap i bloggtexter. Allt är skrivet i kodord. Allt! Många inlägg hos många bloggerskor kan sammanfattas i en enda mening; "Jag är så himla fantastisk, kan du märka det?".

Nästa gång någon skriver en ursäktande kommentar under ett foto, så tänker jag skriva "MEN OJ!!! VAD TRÖTT DU SER UT!!" eller "SHIT JAG SÅG INTE ATT DET VAR DU!"

Det är alltid lika intressant att se hur folk reagerar. Förmodligen inte så jätteintressant ändå i detta tillfälle, eftersom dom flesta med största sannolikhet raderar kommentaren inom 3 sekunder.

Man kan alltid prova.

Unknown sa...

hahahaha, det låter som du har kollat in min lillasysters blogg! eller vilken annan fjortis i detta land! :D

Aurosia sa...

Ligger nåt i föregående talares ord. Dock, när jag ägnade mitt inlägg:

http://theheartbeatofadoll.blogg.se/2009/february/aurosia-och-sanna-borjar-aterforenas.html#comment

åt detta ämne hade det en djupare innebörd. För mig var det inget "dooooh, jAG ÄR lIksOm oSMiNkAd HÄr TypPpp!!!1!!11ett"

Men det ser ni säkerligen i själva inlägget. Hoppas jag!

Förresten "Du Är TyP SkITSöt UtAn Bh LIXom!!!!ett!"

:)

Skinhead Barbiedoll sa...

Wib:
Jag var ganska elakt ärlig när jag var ung & Lunarstorm.se var skitstort & alla bah "Är jag söt eller ful?" Jag trodde på riktigt att dom ville höra sanningen & få nån slags snitt på vad folk tyckte så jag var elakt ärlig ibland (vilket jag såhär i efterhand kan tycka var onödigt men då trodde jag att dom faktiskt ville höra). Inte fan ville dom höra om man inte tyckte dom var skitsöta.. Så det där går nog inte alls hem :|

Ida:
Lätt så stöter man på minst ett sånt inlägg om dagen! Iaf jag som glider runt som en dåre :D

Aurosia:
Ja jisses ja ditt inlägg är en helt annan krej! Där handlar det ju inte om *SNÄLLASEMÄJJEUTANMASCARA* utan om att du tagit ett steg i rätt riktning ur dina psykiska problem. Det är ingenting jag någonsin skulle få för mig att spotta på. Jag har själv varit riktigt nära att trilla ner i samma störning som du kämpar mot. Jag vet att det inte är något fåfängt tjafs. Det är ren pina =/ Men lite bekräftelse måste jag ändå ge dig (igen, tror jag, har förm ig jag kommenterade det inlägget?). Stunning utan smink :D

Aurosia sa...

Men det var själva fan vad du ger mitt namn sin rätta innebörd. Rosor på mina kinder nu av alla sötformade ord dränkta i glitter. Tack och jävligt mycket detsamma.


(Dessutom önskar jag att jag kunde skicka psykisk healing över nätet. Bara sådär. Trycka på tangenter som jag gör i detta nu och så mår du BRA. Men den uppfinningen finns ännu inte men jag vill ändå skicka lite elektroniska kramar och tankar.)

Anonym sa...

Vilka sjuka kommentarer ni skriver om folk...
Undra vilka det är som har problem egentligen, det är ju knappast dom ni skriver om, utan NI....
snacka om sinnesjuka människor...