21.1.09

WHY IT SUCKS TO WRITE A BOOK.


I'm writing on my book & 'coz of that I need to jump around in my good ol' misery & 'coz of that I'm now craving for my knife. But no. I say no.

I think.
Fuck it.



Plitar på min bok & det för mig dessvärre just nu en god väg ner till helvetet när jag måste strutta runt på mina gamla misärsteniga stigar. Suktar efter att roa mig med min kniv. Men icke sa fuckin' nicke.

Tror jag.
Skitsamma.

6 kommentarer:

Anonym sa...

DU! en sak du ha jävligt klart för dig! När du släpper din bok är jag den första att köpa den.. och jag ska även ha en autograf! Så det så!

Unknown sa...

jävligt kul att du skriver en bok, jag kommer lugnt köpa den!
och leka med knivar är inte bra...
kram

Anonym sa...

men skriv inte för mycket om den gamla skiten nu då, skriv lyckliga kapitel, kapitel fulla av drömmar om jätteenhörningar och löning på fredag, såna saker.

för den gamla misären är skit!

Anonym sa...

Får man fråga vad den handlar om?

Skinhead Barbiedoll sa...

anna:
Lätt du ska ha! Releaseparty baby!!

Ida:
Ibland är det bra. Om jag känner att jag håller på att få panikattack, så jag kanske slipper den =) Men nu kände jag intedet utan jag var lite för lite i skiten för att unna mig en kniv. Men svårt att stå emot I tell ya X(

Asså det finns inte så jättemkt att skriva om bra saker atm X) Visst finns det sådant också men då skulle det höra till anteckningar som jag inte har på nuvarande datorn, & jag gillar att avsluta delar först så det inte bara är massa hipphapp så nu skriver jag om saker som skett under vintern. Inte många enhörningar där =/

Micke:
Om mig :) Därav måste jag grotta ner mig i saker jag hellre vill skjuta åt sidan.. no good! Men måste göras, annars blir ju boken någon konstig solskenshistoria som uppenbarligen inte alls har så mkt med mig att göra alls.

Anonym sa...

no grel don't. You like the fucking bheazt!

AND notice that I join you by dropping it on english!
HugZz!