20.1.09

SUCKS NOT TO SUCK.


6 days left of waiting 'til I finally can suck properly on a cucumber. *OH* how I'm longing, since for me there's nothing more lovely in life than to suck on vegetables..

Or Tåmmpi.



6 dagar kvar av väntan innan jag äntligen kan suga ordentligt på en gurka. *OH* vad jag längtar, ty för mig finns det ingenting ljuvligare i livet än att suga på grönsaker..

Eller Tåmmpi.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Zuchinnis! Carrots !! Have fun (-:

Zuchinni morötter, knipor….,Ha den roliga flickan (-:

Thompi sa...

how the fuck do you think I feel? =((

hur knullet gör du tycker JAG känner?

Anonym sa...

HAHA, det var längesen jag sög på en gurka. Både grönsaken och den mänskliga gurkan. Saknar så det inte är klokt alltså. I WANNA BUY A MALE PROSTITUTE!

Och om du har brandvägg så är det nog ingen fara. Jag har haft den där inställningen att "inte kommer det hända mig" och VIPS fick jag stalkerviruset. Men skydda din burk och det borde vara lugnt, tyvärr är det försent för mig :(

Skinhead Barbiedoll sa...

Tom:
Yeah, carrots! Forgot them, how could I :|

Thompi:
You're like "Yeah finally my dick don't have to deal with her greedy mouth".

AMAIA LAYLA:
När jag gick 9 månader utan sex var det jag saknade absolut mest att suga kuk på någon vars kuk jag kunde finna intressant. So otroligt rolig sysselsättning!
Tror vi hade stalkerviruset på nån dator när jag bodde hemma & sådant. Det var typiskt otrevligt. Lycka till med din dators tillfrisknande!

Anonym sa...

men varför kan du inte det nu då..? läppfixning eller liknande? det känns som att jag har missat något här.
hoppsan?

Skinhead Barbiedoll sa...

hanna:
Jao man får icke suga på saker eller röka på saker eller vissla på låtar & sånt under 10 dagars tid efter man fixat läpparna :)

Ljuva duvan sa...

av porrfilm har jag lärt mig att kvinnor älskar att suga på det de onanerar med. även i sin ensamhet. är det en dildo ska den sugas på lite sexigt då & då.
tack gud för porrfilm.

Skinhead Barbiedoll sa...

Jacqueline:
När jag gjorde onaniscener tog jag gärna upp dildon så ofta som möjligt för att vila fittan eftersom jag är rätt så trång & dildosarna kändes rätt så bökiga, så för att ge den andrum började jag munslabba me dildon :D Fast jag kan tänka mig att suga på saker i min ensamhet också, sög mkt på flaskhalsar när jag var oskuldig & hade fått för mig att jag älskade att suga kuk. Å OJOJ vad rätt jag hade.. Jaja. Så kan det gå. Fast gurkan var i ärlighetens namn betydligt godare att äta på än suga på. Gurkor är klart underskattade.

Anonym sa...

jag tycker du fyller på truten hela tiden? pyser fyllet ur läpparna, typ som ur en ballong?

Skinhead Barbiedoll sa...

Prinsessan av Sylt:
Naj det var rätt så längesen sist. Eftersom det är ett ämne som bryts ner så måste man jö fylla på om man vill ha kvar & det vill jag =)

Anonym sa...

Varför pratar alltid tjejer om vad de vill ge och så sällan om vad de vill få, och killar om vad de får och aldrig om vad de vill ge. Stereotypa könsroller någon?