28.1.09

COULD BE THE WORST THING SINCE MORALIZING LECTURE.

When the fuck will people stop assuming that everyone drinks alcohol? When God, *OH* when?!


När i helvete ska folk sluta utgå från att alla dricker alkohol? När Gud, *OH* när?!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Please link to my blog http://makabert.blogg.se where I make fun of the big bloggers like Kissie and Blondinbella and so on. People hate me but I know you will love me!

Skinhead Barbiedoll sa...

Sofia:
JA FÖR JAG ÄLSKAR MOBBNING!!!!!! *MIN STORA HOBBY* Hör på det här t.ex: du är en äcklig jävla ursäkt till människa som känner ett så stort behov av att trycka ner andra in public. Visst var ja bra?! Får ja va me i klubben? Fan bara för att nån har skeva åsikter gör inte det mobbning till något fint.

Anonym sa...

Jag vet inte om de någonsin kommer inse det..
Konstigt egentligen, för det känns rätt löjligt.. Dricka berusande, för att gå ut till mörka ställen där det är så hög musik där man knappt kan prata, för att bara dricka ännu mer o nypa folk i rumpan.

Skinhead Barbiedoll sa...

Incka:
Just det folk hittar på på fyllan tycker jag inte nödvändigtvis är löjligt men jag tycker helt klart det är löjligt, eller framförallt MÄRKLIGT, att UTGÅ från att alla dricker gift :| & sen att folk som inte dricker ska kallas för nykterister undertiden den som dricker inte kallas någonting alls (så länge denne inte är alkoholist). Jag menar, rökare kallas för rökare & knarkare kallas för knarkare men alkohol är så jävla normaliserat & jag fattar verkligen inte. Alkohol är fine fine för dom som vill ha men varför en sådan normaliseringsstämpel för en av värledns farligaste droger? :S

Anonym sa...

You dont have to drink to have fun. People who says that dont know how to party, and when you drink, you open your heart a liiiiiiiitlle too much. And feel sick the day after...

WHen i'm telling people i dont want or HAVE to drink, they're looking at me like i'm stupid..

Keep party sober!

FLI sa...

Så länge alkohol finns kommer det vara en "självklarhet" att alla dricker, framförallt ungdomar. Därför älskar jag att beställa en cola på krogen så bartendern ser förvirrad ut.

Jag vet inte hur många som tror att jag ljuger när jag var nykter på min student.

Skinhead Barbiedoll sa...

ERICA:
In my opinion, a party that sucks if you don't consume alcohol isn't a party that I wanna be at :| & I'm too good at opening up my heart anyway, especially when I haven't slept for days. The I always feel kinda unsober.. I become TOO brave & TOO stupid.

FLI:
Hah ja man älskar ju när man får en sån där pilemarisk "Ja visst.."-blick när man säger att man inte var full vid ett visst tillfälle.

Thompi sa...

Är jag alltså alkoholist för att jag dricker ibland?

Skinhead Barbiedoll sa...

Thompi:
Men har jag sagt det eller? Jag säger ju inte (hur klart & tydligt som helst) att alla som dricker alkohol ska kallas för alkoholister, skriver dock att jag tycker det är jävligt märkligt att det är dom som INTE dricker alkohol som ska benämnas med ett eget uttryck när det gällande ANDRA droger inte är så.

Ljuva duvan sa...

det brukar vara så att nykterister försöker vara så jävla överlägsna. är man bara laid back about it som du så är det lugnt. tycker inte det angår folk om man dricker eller inte och anledningen till varför

Anonym sa...

Aldrig nånsin tänkt på det där med att jag kallas o presenterar migsjälv som nykterist. Måste fan lägga av, lite småpatetiskt att ha ett eget namn på det.

Sen är jag skittrött på att de alltid ska upprepa det man säger: DRICKER DU INTE??! Därför röker jag majja, för då kan alla andas ut o tänka att fan, jag är lite cool ändå. Haha, fan så fel det lät.

Anonym sa...

When I went to some place in gbg, and I paid to get in, I got a beer-ticket back instead of cash because the girl "assumed that's why people went out, to drink", and I'm like "I went out to dance!", so I got my cash instead.

And another thing that bugs me is when I say that I don't like beer and people then like "but you'll learn to like it!"

Unknown sa...

Det är ju så olika det där om hur man festar och vad man själv tycker är roligast!
jag gillar att dricka... men jag accepterar ju såklart om andra inte vill.. föredrar att folk gör som dom vill faktiskt, grupptryck är bara skit.

Så, kort och gott, drick inte om du inte vill! :D

Anonym sa...

Argh jag dricker inte heller, mest pga starka mediciner och sånt bajz, men inte fan är det superkul att gå runt och skrika "nej för jag är sjuuk" på varje fest. Därför kör jag med en enkel "jag dricker inte, för att jag inte VILL" men inte fan får man nån respekt för det! Nej människor ska ständigt tjata, fråga mig vaarför och tillochmed smyga ner sprit i min läsk/cider/eller vad fan jag dricker.

det är ju galet.

Skinhead Barbiedoll sa...

Jacqueline:
1. Jag är inte nykterist.
2. Dom flesta människor jag mött som inte dricker alkohol har aldrig agerat överlägset mot omgivningen, det är desto vanligare med människor som dricker som ska lixåm få dom som inte gör det att 'lära' sig.

AMAIA LAYLA:
Määäähn då går du ju runt & ljuger :O Nykterister nyttjar inte drogrus överhuvudtaget. & rus kan man ju få av t.ex majja ;)

ELIN:
Yäääh & I'm like.. WHY would I want to learn to drink beer?! As Amy Diamond would say: what's in it for me?

Ida:
Jo men det här handlar ju inte om varför folk dricker eller varför folk inte gör det (även om jag är skitless på frågan varför jag inte gör det - iaf: ingen spec orsak, bah äckligt &.sv) utan om att det är dumt att utgå från att alla gör det. Det är så jävla.. konstigt.

hanna:
Ja vad är krejen med att folk alltid vill supa ner en på något vis? När jag gick gymnasiet i Kalix skämtade alla så jävla friskt om att dom skulle spetsa min vadsomhelstdryck på studenten med alkohol för man MÅSTE ju vara full när man tar studenten... bah.. gäsp.

Like A Bad Girl Should sa...

Jag skolkde från skolan för att sniffa lim so here goes in swedisch:

I get it. Det är sjukt fascinerande. Jag dricker ibland. Ibland inte. Ibland har jag inte kunnat dricka på ett halvår. Det har inte varit jobbigt för mig, mer än på det planet att alla frågar VAD DET ÄR FÖR FEL PÅ MIG. Det är lite som en gravidmage som folk helt maniskt ba *måste klappa!* Och sedan antar de att man är nykterist och vill veta varför.
En gång lackade jag ur och och fräste att jag inte har någon ideologi bakom mitt icke-drickande eller drickande utan det berodde på psykmedicinering och varje gång jag ändrade dosen så var jag tvungen att låta bli sprit i minst två månader, för mitt system klarade inte det.
Och DET var det absolut ingen som ville höra, kan jag tala om.
Man känner ju att man kan kan låta bli att fråga då.
Men det är som att bara själva icke-drickandet är en provokation, ett fördömande av alla andra i rummet.