28.1.09

COULD BE THE WORST THING SINCE AIDS.

I hate: moralizing lecture!!!1bajz11


Jag hatar: moralkakor!!!1bajz11

6 kommentarer:

dr. No sa...

Vågen, för helvete!

Thompi sa...

Ehm... exempel?

Skinhead Barbiedoll sa...

dr. No:
MEN.. vafan menar herrn??

Thompi:
Tittade på TV inatt & så vare nån bryd som höll på med välgörenhetsprojekt & tog en kappa som nån skänt åsså sålde hon den & köpte FEM kappor till uteliggarna istället & sen fick hon skäll för att hon & hennes kompis delat på en liten summa som blev kvar & alla bah YOU STOOOOLE!!! Lixåm vafan hon gav ju dom jävla hobosarna FEM JÄVLA JACKOR & så får hon skit för att hon tae några slantar själv? Såklart mådde hon såååå dåligt över detta & lärde sig att det e fel att stjäla. Till råga på allt piercade hon sig för pengarna hon tog & såklart kliade piercingen sååå mkt det var såååå jobbigt & naveln läckte för det läkte typ inte så då tog hon ut den (hallå tålamod??) så hon lärde sig ÄVEN att man inte ska pierca sig mot sin mammas vilja för då gåreså! Det var typ som att titta på otecknat Berensteinsbjörnarna.

Thompi sa...

Vare Hallmark du kolla på eller?

Skinhead Barbiedoll sa...

Thompi:
HAHA lätt att tro. Programmet hette typ Mellan Himmel & Jord. Har inte sån tur att jag har Hallmark att onanera till om nätterna =(

dr. No sa...

Vågen... Ett fenomen man ofta ser bland folk på läktarplats när de tycker något är bra. De ställer sig upp och viftar i takt på ett besynnerligt sätt så att det ser ut som om en våg rullar över folkhavet.