5.6.09

dagens tankeskvaller.

mitt i-landsproblem denna månad är att jag inte har råd att fylla läpparna förns nästa - men det är den här månaden dom vill bli fyllda. what's up förresten med alla såna där "gör ingenting åt ditt utseende för du kommer bara ångra dig för du blir inte finare du blir inte gladare lyckan sitter på insidan" osv blahblah. alltså. det är ju så jävla fel. :|

jag är alltid rånöjd när jag fyller läpparna & jag tycker att jag blir finare & visst fan blir jag gladare då :D däremot har jag aldrig fyllt dom för att jag ska bli lycklig. lycklig är ju en helt annan nivå jö. går ju inte dit å bah "gör mig LYCKLIG!"

åsså i bloggar när folk ibland bah "KOLLA HON HAR OPERERAT NÄSAN/BRÖSTEN/RÖVEN OSV" & så en före & efter bild på nån süpahstar & ALLA bah "tycker det var mkt finare före" & jag sitter i mitt hem & tänker att "good job, kirurg!"

tack för mig!

förresten så älskar jag Townes Van Zandt.

6 kommentarer:

Gontanius sa...

För att återknyta till ett gammalt inlägg, bild nummer 7, har du lust och möjlighet att lägga undan den till augusti kanske slutet på juli?

nicole sa...

wörd!

Candy sa...

Alla blir kanske inte vackrare med plastikkirurgi beroende på vem vi frågar, det är ju en fråga om tycke och smak... men det verkar de där människorna som bah: "nej gör det inte kolla på hon och hon de var myyycket finare före" inte förstå, och de verkar heller inte förstå att det inte är de som ska vara nöjda med utseendet utan personen opererar. Jag säger bara: låt alla göra som de vill. Om de vill operera sig, låt dem utan att komma med moralkakor om att det är feeel och spär på skönhetshysterin... det är ingen som säger att andra måste operera sig bara för att de gör det! Så länge en gör det för att bli nöjd med sitt utseende och inte lycklig och så länge en bekostar det själv tycker jag att folk ska hålla käften. Så jävla trött på människor blir jag alltså.

Skinhead Barbiedoll sa...

Gontanius:
Ska tänka på saken.. vill get rid of 'em snarast. Om du är villig att betala postpaket kan jag skicka. Var på posten för nån dag sen & såg att dom fått in skitsmidiga kartonger, kostade under 30 spänn en sån tror jag. :)

nicole:
afföfan!

Candy:
precis. I någons ögon - en förbättring. I en annans - en försämring. Däremot fattar jag inte folk som automatiskt tycker det är fult för att det är omgjort. Eller.. nån slags logik har dom väl men jag förstår inte.. NÅN gång måste det väl ändå bli snyggare? Ja människor är fan tröttsamma. Tur att vi finns så klotet har lite brain :D

Gontanius sa...

Inga problem. men kör vi mailen imorgon. ska helst vara på allerten när jag skriver.

FLI sa...

Jag visste inte ens att du fyllde läpparna :o

Rätten till att bestämma över sin egen kropp. Det borde vara självklart och operationer borde inte vara så föraktade