1.6.09

folk asså.

han kan göra mig så jävla ARG.
han sa att jag kunde få tillbaks teckningarna han har fått för att det kvittar honom. alltså.. vafan var det för jävla pladder först om att ÅH SNÄLLA SNÄLLA KAN JAG FÅ DEN SNÄLLA SNÄLLA ÅHHH JAA TACK TACK JAAA. alltså. åh! om det ändå KVITTAR?

jävla människa!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte bara radera den där jäveln helt ur minnet och starta en ny blogg där man slipper se hans nuna? Du är för bra för honom och borde ha en blogg som bara handlar om dig där han inte kan åka snålskjuts (även om jag inte tror att så många klickar in på hans blogg nu och sponsrar hans klätterresa).
Du är så himla fin Skinhead och skriver helt otroligt bra. Dumpa Thåmmpi totalt nu plz.

Skinhead Barbiedoll sa...

Anonym:
Jag håller ju på med en egen blogg men det går inte snabbare än vad det går. Tåmmpi är väldigt ur mig & mitt liv men jag behövde få tillbaks mina saker & han skulle få sina.

CV sa...

Hm, jag förstår inte poängen med den anonymes kommentar... det är väl bara bra att du får avreagera dig? han är ett svin och det är lika bra att allt kommer ut nu och att du får ut det, så kan du förhoppningsvis lägga det bakom dig sen och bara minnas honom som "den där idioten."

Candy sa...

ööööh det var jag som kommenterade ovan!

Anonym sa...

Candy: Det jag ville säga var bara att jag tycker han är ett sådant jävla stort svin så det finns inte. Och att Skinhead är way too good. Klart man ska avreagera sig, det var inte alls så jag menade.

Sanna sa...

Typiskt sätt för honom att såra dig utan att säga det rakt ut. Eller, sårade människor i trasiga relationer brukar ta till såna "knep"... :// Men det vet du nog... Eller det gör du.