1.6.09

.

Jag har en dröm.

Han är död. Jag står bredvid hans lik med en blodig kniv i min hand. Jag spyr i hans ansikte & begraver honom i en tunna bajs.

Sedan går jag därifrån.
Lycklig.

6 kommentarer:

Gontanius sa...

Mmm älskar dom tankarna, har en sådan människa jag också. Men jag tror jag inte ska yttra vad jag drömmer om. Vore jobbigt om något faktiskt hände så har man publicerade tankar på nätet. Haha på tal om det, Gontanius är rätt unikt, så unikt att det bara är jag i världen som kallar mig det. Googlar man det så av allt jag har gjort på nätet (över 1000 träffar) så hamnar gamla inlägg till dig överst på din gamla blogg

E sa...

Låter härligt.

Candy sa...

Det låter som en bra dröm.

Jakob sa...

Jag vet ju inte, du kanske bara är en sjuk ironiker som bara driver. Men var det där en riktig bild på en fet blåtira du hade när du skrev att du hade fått stryk av honom är han den svagaste lilla fittan jag nånsin hört om. Män som gör så vill jag fan märka för livet med mina nävar, men de springer ju bara därifrån när de inte kan slå på nån tjej, de fega fittorna... Jävla utsvävning av mig, men fan vad förbannad man blir.

Hoppas du möter nån skön person som förtjänar dig. Jag har kanske fel, men det verkar inte som du står så mycket för att du kallar dig feminist. Ge alla jävla as en punkspark i röven och dra så fort någon är ett svin och hitta nån annan att hänga med.

Pellefant sa...

Bara det inte är Ernst Kirschsteiger du ger dig på i dina drömmar??

Skinhead Barbiedoll sa...

Gontanius:
Då har vi en sak gemensamt iaf - unikt nätnick :D

E:
Eller hur, störtmysigt :D

Candy:
Ja den är fasiken alldeles ljuvlig.

Jakob:
Nej då den bilden var bara internskämt & ps-skills :) Jag må acceptera mycket men fysisk misshandel, eller psykisk misshandel i form av stenhårda ord, där har jag en gräns som går.

Du kanske har fel, för det har du, jag är feminist genom märg & ben, men vad har feminism med vänskap att göra? Fattar absolut inte ett jota.

& att dra så fort någon är ett svin tycker jag är ganska svagt. Motgångar & misstag hör relationer till & dom flesta är lite sviniga ibland. Jag värderar mina relationer så pass högt att jag inte dräper dom så fort någonting gör ont.

Pellefant:
Jag tar honom i samma veva! Den störige jäveln..