19.3.09

.


"Have you heard Cutdown On The 12:th?"
"No."
"You should do that."


"Har du hört Cutdown On The 12:th?"
"Nej."
"Du borde göra det."

8 kommentarer:

Heidi Von Bärsen sa...

Vadan detta? :)

Anonym sa...

annars kan du låna Parfymen, om den finns på ljudbok. eller Tjuven. eller så kan du titta på Dunderklumpen, alternativt Melonia. och Hundhotellet.

du borde göra det.

Anonym sa...

Eftersom Marielle är en så grym människa som förser oss med denna blogg, kan inte vi läsare göra ngt litet för att visa vår uppskattning?? Tex. samla in pengar till låt säga....en hårförlängning??
5 kr eller 100..många bäckar små. Vet inte hur detta skulle gå till rent praktiskt men alla som vill vara med kan väl skriva en kommentar här?

Skinhead Barbiedoll sa...

Dirty Eddz:
Lyriken.

Prinsessan av Sylt:
Tror fan inte jag var så imponerad av Parfymen-filmen iaf.. asså ljudbok är inte min grej överhuvudtaget, skrev det i tidigare inlägget men jag skulle troligtvis plågas. Jag är extremt mycket musikknarkare :)

Jonna:
Lite svall skulle fan inte sitta fel!

Anonym sa...

men hallå, det är ju ljuvligt - man kan dona med annat shit samtidigt som man läser, typ ^^, skaffa böckerna då. och det bästa i Parfymen är språket, om än handlingen också är ball. bättre bok än film.

Skinhead Barbiedoll sa...

Prinsessan av Sylt:
Fast jag donar hellre när jag avnjuter musik :D Böcker läser jag inte särskilt mycket. Först hade jag inte läst på 4 år för att jag mådde för dåligt för att koncentrera mig & sen kunde jag koncentrera mig men jag hade ändå inget intresse eftersom jag föredrar att skriva framför läsa. Är mycket av en do:er. Förutom när det gäller musik, då avnjuter jag helst nån annans skapelser ;)

Anonym sa...

Har jag missat något eller vill du ha just en hårförlängning?
Me very confused!?
Men hey, är det det du vill ha har du mitt bidrag för sjutton!

Klickade egentligen in här för att skriva:

Gash, Kvinna vad du är snygg!

Skinhead Barbiedoll sa...

Miranda O.:
Oh ja ATT jag vill, fast det verkar ite gå så bra för Jonna dock =O VAD är det för slags läsare jag har egentligen haha. Nä men jag tror inte det är så extremt många rikemänniskor som läser min blögg men vad vet jag =) Tack för det du!!