23.3.09

OHH NO, HE THINKS I'M PRETTY!

What's the deal with girls being disguisted when a man is making a move on them? What's so horrifying with someone wanting to sleep with you?


Vafan är krejen med brüdar som blir äcklade när en karlslok raggar på dom? Vad är det som är så skräckinjagande med att någon vill pippa en?

..Kom jag att tänka på då jag läste [PEDOFILEN PÅ TUNNELBANAN] samt kommentarerna till inlägget. Lixåm *EHHHH* OK?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så störande när t.ex unga tjejer ba "jag är inget barn längre! behandla mig som vuxen!" och så fort det kommer en 30+ man och försöker få hennes uppmärksamhet så ba "PEDOFIL!". Och folk får gärna slå upp ordet pedofil innan de använder det kors och tvärs, I'm just sayin.

Skinhead Barbiedoll sa...

ELIN:
Ellerhauuuuurrrrrr! Helt plötsligt är hon spädbarn hahah X)

Anonym sa...

Härligt att bli raggad på - härligare att dissa!

Barbie - inte knulla med strumpor på! (Dock helt okej med tåstrumpor, vet inte riktigt varför jag fått för mig att det är OK, men så ere. Faktiskt).

Skinhead Barbiedoll sa...

E:
Haha asså skitjobbigt att klä av sig ju, oftast brukar jag bara ha neddragna byxor/långkalsonger/trosor/annat roligt.. därav en del av mitt vinterhat. Att klä av sig på sommaren går an, men ska jag klä av mig redigt innan sex alltid så krävs en jävla massa slit när jag bara vill ha kuk så fort som möjligt :'( Men tåstrumpor ser ju jättecreepy ut :O

Anonym sa...

HAH, jag känner mig träffad!

Skräckinjagande vettefan men jag bara idiotförklarar alla som kommer fram med en "pippa-lite?"-blick.
Det krävs betydligt mer än lama flin innan jag plockar av mina braxorna!
Ge mig något att imponeras av först för faen, gubbe! X]

Skinhead Barbiedoll sa...

Mad's:
Ja alltså kan inte komma på att jag någonsin imponerats eller känt mig det minsta sugen när nån raggat på sånt vis på mig men jag fattar inte vad som gör människan till en äckelgubbe? :S Att han har behov & finner en vara tilldragande? Förståelse har jag dock när tafs är inblandat, & till viss del om han börjar rabbla upp allt han ville göra med en i sängen (eller någon annanstans) även om jag själv inte kunde bry mig mindre om nån börjar rabbla upp en sexnovell för mig.

Anonym sa...

Ibland är det ju nice att bara få vara ifred. Inte snacka med någon på bussen och inte skapa nya kontakter under en prommenix.

Då folk kommer fram till en och försöker skapa kontakter när man inte är på humör kan detta vara lite smått irriterade.

När detta folk endast består av kåtgubbar med taskiga sexskämt och dålig kvinnosyn tröttnar iaf jag fort på den här typen av män.

Visst, om det hade vart blandat typ av folk som hade försökt "lära känna" mig en vanlig dag på stan, ja då hade jag kanske kunnat acceptera kåtbockarna lite bättre.

Men som det är nu är jag trött på att bli kallad "lilla smulan".

Anonym sa...

Svampbob är en snubbis.. Kan inte med honom alls. Har sett ett avsnitt och jag fick rysningar hela tiden.. Vet inte varför, är bara så.. Ha det göttans =)

Anonym sa...

Fan, knähöga tåstrumpor is the shit! Oftast sker samlagen (mina och herrns) inomhus och då har jag inte mer kläder än jag borde. Gäller inte samma dig?

Unknown sa...

men den bruden är ju rätt så blåst också... och hon och jag ska vara lika gamla? inte ens jag kan förstå det faktisk...

Skinhead Barbiedoll sa...

Miranda O.:
Irriterande är ju en sak, jag kan också bli irriterad när människor pockar på min uppmärksamhet om jag inte är på humör för folk. Men hur det går från att vara irriterande till att vara äckligt..? Det är ju inte så att man får en spya i ansiktet. Sexskämt är ju en annan sak också, jag syftar på samtal som är som i exemplet i länken. En man som inte kommer med massa grova sexanspelningar direkt utan bara visar intresse. Hur blir det så äckligt att man vill slå personen på käften/anmäla/allt vad dom nu skriver i kommentarsfältet?

Denise:
Jag skulle inte vilja vara hans vän.

E:
Jooorå men jag behöver oftast långkalsonger & tre par strumpor & sånt där inomhus, är så frusen av mig =(

Ida:
Ja jag ger inte mycket för hennes intelligens men jag tänkte även på kommentarsfältet.. & i allmänhet, när jag hör människor brüdar beklaga sig över någon som raggat på dom. Då är dessa män "äckelgubbar" för att dom vill ha sig ett nyp. Det förbryllar mig.

Anonym sa...

Ja, men dom borde väl bli glada..! Men.. jag vet inte.. jag är sån så att jag tycker gubben blir lite tråkig när HAN raggar. Jag är en lejonhona, JAG vill jaga. Tråkigt att få allt serverat