18.3.09

MY FIRST SNEDTRIP.

How the fuck did I manage to get a bad trip from Propavan?! How did I manage to get a trip at all?


Hur fan lyckades jag snedtrippa på
Propavan?! Hur lyckades jag trippa överhuvudtaget?

20 kommentarer:

Anonym sa...

det är inte lätt att vara tokig :(

Skinhead Barbiedoll sa...

Prinsessan av Sylt:
Hah nä, så många frågor, så få svar! Jag överdoserade visserligen men inte SÅ mycket. Hade jag varit mer frisk i skallen i övrigt hade jag kanske inte märkt av någonting men jag har upptäckt att Propavan gärna försvårar mina hallucinationer & vanföreställningar & eftersom jag mest tänkte på att jag ville dö var det intesådär jättekonstigt kanske att jag fick mycket ångestfyllda vanföreställningar & hallisar. Men men. Inte lätt att vara tokig inte. =(

Anonym sa...

Jag sneade på Sobril. Haha. Allt funkar ;) men det är läskigt, det är det.

Anonym sa...

Ja, en liten överdos räcker ju faktiskt för att "uppleva" dom mest underliga ting, även på sömnmedel. Dock är det inte så märkligt att JHNA SUGARFUCK sneade på sobril, då det faktiskt är en av biverkningarna vid normaldoser, dock en mindre vanlig sådan...

Men jag antar att ni kanske inte var ute efter svar på era frågor, utan mest ville diskutera ämnet. Så jag drar mig tillbaka igen med mina tråkiga föreläsningar ;)

Och skinhead barbiedoll - fortsätt kämpa. En dag lossnar en liten bit av det, vilket du säkerligen märkt, och då är det inte många bitar kvar.

Skinhead Barbiedoll sa...

JHNA SUGARFUCK:
Sobril ärväl dock lite heavy stuff? Så vitt jag vet, men jag är ingen pillerexpert. Inte kul hur som helst! :|

Ida:
Ja inte helt märkligt att även den lilla överdoseringen tillsammans med mitt mående då fick mig att flippa. Jag hade ju nästan lika gärna kunnat flippa utan Propavanen men det blev 'enklare' för skallen när jag snaskade i mig dom antar jag. Skadade mig inte iaf. Men jag slajsade sönder en gardin. & överdoseringar är itne bra. Så helt ickedestruktiv var jag inte men inget blod spilldes. :) Tack för orden!

Anonym sa...

jag röstar fortfarande för att du ska organisera, det funkar alltid för mig. det är lättare att organisera inifrån om utsidan redan är kirrad, så att säga. p.g.a. denna insikt har jag faktiskt bestämt för att jag ska börja föna håret igen ^^, typ bli fräsch, börja använda jeans och grejer :b då känns allting bättre xD

Skinhead Barbiedoll sa...

Prinsessan av Sylt:
Rensar datorn & fixar bland mapparna typ varje dag, nån form av organisering antar jag. Bli fräsch vore fett najz för en stor anledning till min ångest är hur jag ser ut men ja.. har inte råd. Men sen är det inte riktigt så enkelt heller. Jag har lyckats driva bort en del av min ångest så jag känner mig mestadels ganska lugn, men hallucinatioerna & vanföreställningarna blir ändå värre för det har ju redan kickat igång liksom, får se hur länge det ska hålla på bah.. Vet iaf att lite organisering inte gör så jättemkt. =/

Anonym sa...

tjatmoster är i farten.. men om jag intebodde i 2a hand skulle jag låta dig måla mina väggar med dina saker, helt seriöst också, you rock!

Jag fick snetrip på rosenrot... det va intressant, för det är naturläkemedel ja käka för bli kåt, men jag såg snurrandes cirklar och vettefan allt.. jätte obehagligt..

Anonym sa...

Jag vet inte, jag vet ju bara att jag på Propavan = not good. Senaste gången kan jag dock inte uttala mig om eftersom det kombinerades med alkohol och andra tabletter.

Kanske för att du är skör ännu? Som sagt, ingen aning. Men skitsnygg bild hörru!

Anonym sa...

Har själv trippat på Propavan. Hade visserligen inte ätit på fyra dagar, men det tänkte varken jag eller min hjärna på. Eller den indiska mattan i taket.

Anonym sa...

Till Anni:

Inte min sak, men måste uttala mig.
Tror fan att det är not good när du blandar propavan med alkohol och andra tabletter. Prova att använda tabletterna som det är meningen att man ska, så blir det kanske good.

Skinhead Barbiedoll sa...

Nicole:
Vad gjorde cirklarna för creepy?

Anni:
Har du fått vanföreställningar av dom också? =/ Det var det som gjorde det riktigt snett för mig. Jag har aldrig förut med sådan kraft gått på mina hallisar. Trodde att alla skuggor i mitt rum skulle döda mig för dom var monster. :| Att bli påverkad vid fel tillfälle kan verkligen göra mööööööke..

E:
Jag är ingen trippexpert men räcker hallisar för att kalla det tripp? För isf är ju Propavan i lagom dos också ganska trippy, även om jag bara fått yyyyytterst svaga hallisar från det tidigare.

Ida:
Jag vet inte riktigt men chansar på att hon gjort det & inte fått verkan & sedan försökt hitta verkan på annart sätt. Men det bästa är ju att få tabletter som funkar för en, såklart. Svår skit dock!

Anonym sa...

Blir man passiv i ett förhållande. Eller vad beror din förändring på?
Annica

Skinhead Barbiedoll sa...

Annica:
Vilken förändring? Passiv på vilket sätt? Det var över 3 år sedan jag hade ett förhållande senast, fanvetjag. Förstår i&försig inte riktigt vad du menar. :S

Anonym sa...

true true. organiserade mappar hjälper föga på hallisar.
fast det känns lite som att hjärnspökerier ju måste bero på nån jävla hjärnförstoppning typ. som du måste rensa rören, typ. ladda ur batteriet.
kanske stoppa hjärnan med en jävla massa info och sedan bajsa ut allt på ett papper, som ett prov i svenska skolan.

och apropå ingenting alls; låna Dvärgen på ljudbok och lyssna på den när du målar naglarna. den är grym.

Anonym sa...

De snurrade och snurrade.. du vet i en sån där tunnel så man blir helt yr i många olika färger...helt cp

Anonym sa...

Ida: Jag har prövat Propavan väldigt många gånger utan alkohol och det fungerar inte på mig. Det enda som händer är att jag får hallisar. That's it. Alla tabletter fungerar inte för samma människor. Och självklart vet jag att Propavan liksom andra tabletter inte är bra i kombination med alkohol, men det har inte med saken att göra, vad som har med saken att göra är att jag de första tjugo gångerna jag tog skiten i hopp om att sova inte mådde bra. Alls.

Skinhead Barbiedoll: Jepp, och sen tycks jag aldrig vakna till liv nästa dag heller utan går omkring som en levande död.

Skinhead Barbiedoll sa...

Prinsessan av Sylt:
En gång hade jag en vän som älskade den boken. Men han var en CP-vän. Kanske får ge den ett försök iaf. Eller så inte. Fan, skulle aldrig palla ljudbok tror jag, skulle sitta & bah "ååååh när är skiten slut så jag får lyssna på musik istället?". Så är det oftast när jag försöker titta på TV & sån crap.

Nicole:
Men det var ett sneande alltså?

Anni:
Jag är så glad att Propavan oftast älskar mig!

Anonym sa...

snett är not the way to be men du målar så sjukt snyggt!! PöSS BABE!! *hjertan*

Anonym sa...

its all in your head.