22.3.09

JAG LITAR PÅ MÄNNISKOR SOM LJUGER, SEDAN DEN ÄRLIGA MÄNNISKAN FÖRSVANN. DEN SANNING SOM FINNS ÄR DEN SANNING SOM SÄGER ATT SANNINGEN ALDRIG ÄR SANN.


One thing about Peace & Love..
Strindbergs.
(Strindbers - Italien)
(Strindbergs - Kvasibarn)


En krej om Peace & Love..
Strindbergs.
(Strindbergs - Italien)
(Strindbergs - Kvasibarn)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
En del menar att sanning är en abstraktion. Sanningen, om den finns borde vara kontrollerbar.
Om passivitet och förändringar.
Jag tycker man blir lite passiv i förhållanden. Bekväm kanske. Behöver inte vara på g på samma sätt. H och jag har levt ihop i tio år nu. Jag märker skillnaden på mig själv. En stor viktig del som övervägar är tryggheten.
Du har förändrats, eller är det din blogg?
Du har mognat.
En undran: vad gör du på dagarna? Själv ligger jag i soffan med värsta snuvan och är frustrerad för att jag inte lyckats skriva två vettiga rader i Boken på fem dar.
Annica

Skinhead Barbiedoll sa...

Annica:
Jag blev bara förvirrad av din kommentar tidigare eftersom jag inte lever i ett förhållande & jag är lite småless på att folk ständigt ska applicera förhållandestatus på mig för att jag har en sexpartner som jag tycker mycket om. :/

Men jag är inte kär & han är inte kär så vi är inte tillsammans. Hur menar du mer exakt med passiviteten? Jag känner att jag varit mindre passiv senaste månaderna t.ex. eftersom jag har mått bra (eller gjorde det i januari iaf) & därmed har jag orkat saker. Jag har kommit igång med MBT, påbörjat flyttprocess, lyckats ta tag i diverse saker..

det handlar om att jag tagit mig från botten& orkat. :) Mer aktiv tycker jag alltså. Vilken sorts förändring menar du? Mognat har jag säkerligen, jag mognar ju ganska konstant i&med att jag är så förtjust i självutveckling. =)
Jag har också bokproblem.

Var/är i någon sorts psykosdelirium-sak som har gjort att hjärnan varit mos & kaos & då har det varit svårt att skriva men det känns som att det är på väg åt rätt håll nu iaf. :) Snuva slipper jag också!